Keuken Advies & Bemiddeling - SaleWise

Zoeken
06 - 36 10 20 10
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Keukenadvies op maat 


Persoonlijke keukenoplossing

Deskundig, betrokken en geduldig.Gaat u een huis kopen, verbouwen of renoveren?

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid en een hele investering waarvan u jaren moet genieten. De ene advertentie nog mooier dan de andere. Ongeloofwaardige acties, gigantische kortingen. Hoe betrouwbaar kan het nog zijn. Heeft de verkoper echt interesse in uw keuken of gaat het hem om de provisie? Krijgt u nog wel de persoonlijke aandacht die u wenst en verdient bij de aanschaf van een duurzaam product? 


Lage Kosten:
geen geldverslindend pand
geen overhead

geen valse beloftes
Waar moet je beginnen?

  • De beste reclame: mond tot mond:

Ga eens informeren bij uw vrienden, kennissen, buren en familie.

  • Het beste advies: iemand te vragen met kennis en ervaring uit de keuken branche.
Onafhankelijk Keuken Advies - Bemiddeling

Het kiezen van een nieuwe keuken kan lastig zijn. Het moet goed passen bij uw levenstijl (functioneel) en manier van gebruik (ergonomisch). Om zeker te weten dat u de juiste keuze maakt, kunt u het beste deskundig advies inwinnen.


Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten help ik u graag. Daarbij ga ik vaak nèt een stapje verder. Het kleine stapje dat uw (nieuwe) keuken écht bijzonder maakt. Een keuken speciaal voor u.
WiseBuyer is er niet voor de prijsgeoriënteerde massa, maar voor u die bij het kopen van een keuken nog prijs stelt op persoonlijke aandacht, deskundig, eerlijk en maatgesneden onafhankelijk keukenadvies. 

Natuurlijk kunt u ook vertrouwen op een uitstekende plaatsing van de (nieuwe) keuken en service, zowel vóór, tijdens als lang na de koop.Deel deze pagina met uw familie en vrienden:
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu