Diensten SaleWise - Telemarketing - SaleWise

Zoeken
06 - 36 10 20 10
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

DIENSTEN


Deze Website aanbevelen:Telemarketing
Over het algemeen wordt telemarketing gebruikt voor koude acquisitie. Het werven of verkopen van een product of dienst via de telefoon is voor veel bedrijven niet het meest favoriete onderdeel van het verkoopproces. Als verkopen heeft u het liefst te maken met prospects die  al geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Het vinden van een prospect in die categorie kost tijd en vraagt aandacht. Dit verkooptraject kunt u  aan ons uitbesteden.

Voor Wie?
SaleWise Telemarketing is er voor de zakelijke markt (B2B) en kunt u voor veel uiteenlopende diensten inzetten. Wat dacht u van het genereren van nieuwe leads. We trekken nieuwe klanten aan, zorgen dat uw huidige klanten tevreden blijven en zetten ons honderd procent in om oude klanten terug te winnen.
Het belangrijkste van telemarketing is het prikkelen van de nieuwsgierigheid van de prospect. Dat gaat uitstekend per telefoon. Door het één op één contact is er veel ruimte om de klant precies te vertellen waarom de aangeboden dienst of het product voor hem interessant is. Eventuele misverstanden kunnen uit de weg geholpen worden en met de juiste argumentatie worden prospects klanten.

Kwaliteit
Bij elk project hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Uw bestaande en potentiële nieuwe klanten worden met de grootste zorg behandeld. Een persoonlijke, vriendelijke, benadering en geen agresieve campagnes. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw goede naam onder geen beding in gevaar komt. SaleWise Telemarketing is in te huren zonder dat uw potentiële klanten door heeft dat er een extern bureau belt. Om dit op de juiste manier te kunnen doen, bepalen we met u samen de doelgroep en bekijken we hoe we met telemarketing het beste kunnen benaderen. Bent u nieuwsgierig? Maak dan direct een afspraak via het contactformulier. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu